Дезинфектант за акрил 500 мл

Број на производ: 60.0004.2
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • чисти акрилна и транспарентна пластика
  • не прави пукнатини на материјалот што се чисти
  • без заматеност
  • без бои и мириси
  • деактивира обвиткани вируси
  • отстранува отпечатоци од прсти, маснотии, прашина итн.
  • се состои од шише и спреј додаток
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Дезинфектантот за акрил е развиен специјално за чистење на акрилни и транспарентни пластики. Чистачот не содржи мириси или бои и е особено погоден за чистење на заштитни прегради.

Едноставно испрскајте го Дезинфектантот за акрил на површината што треба да се исчисти и оставете да работи кратко време. Избришете го со крпа без влакненца или кујнска хартија. Доколку е потребно, сите преостанати остатоци може да се избришат со влажна крпа.
Сурфактантите содржани во средството за чистење ја напаѓаат масната мембрана на обвиваните вируси, како што е вирусот корона, и ги деактивираат. На овој начин можете да обезбедите поголема безбедност на работното место, во продажните салони или во угостителството.

Дезинфектантот за акрил за чистење работи толку нежно кон материјалот што се чисти при што не е појавуваат пукнатини или заматување. Чистачот не е погоден за дезинфекција на рацете и кожата.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот