Единечен држач на флаери "Colour"

Боја | Формат
  • држач на флаери во боја
  • наменет за флаери - А4, А5 и 1/3 А4
  • длабочина на држачот, зависно од форматот на флаерот 40мм или 45 мм
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Впечатлив држач на флаери и брошури, кој можете да го користите на пулт или да го монтирате на ѕид.
Достапен е во една од следниве бои - сина, жолта, црвена или бела.
Можен е принт на вашето лого - ве молиме испратите барање за понуда.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Формат Број на производ Производ бр. Цена      
сина А4 сина
А4
67.0008.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта А4 жолта
А4
67.0008.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
кристално чиста А4 кристално чиста
А4
67.0008.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена А4 црвена
А4
67.0008.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А4 црна
А4
67.0008.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела А4 бела
А4
67.0008.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина А5 сина
А5
67.0104.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта А5 жолта
А5
67.0104.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
кристално чиста А5 кристално чиста
А5
67.0104.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
зелена А5 зелена
А5
67.0104.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена А5 црвена
А5
67.0104.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А5 црна
А5
67.0104.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела А5 бела
А5
67.0104.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина 1/3 А4 сина
1/3 А4
67.0105.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта 1/3 А4 жолта
1/3 А4
67.0105.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
кристално чиста 1/3 А4 кристално чиста
1/3 А4
67.0105.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
зелена 1/3 А4 зелена
1/3 А4
67.0105.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена 1/3 А4 црвена
1/3 А4
67.0105.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна 1/3 А4 црна
1/3 А4
67.0105.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела 1/3 А4 бела
1/3 А4
67.0105.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот