Штафела „Easel“

црна

Број на производ: 12.0498.5

Спецификација

Материјал борово дрво
површина лакирана
Боја црна
Ширина 610 мм
Вкупна висина 1.650 мм
Тежина 3,4 кг.

Опис на производ

Без табла за пишување со креда, погодна за внатрешна и надворешна употреба, 3 прилагодливи височини. Погоден за табла за пишување со креда од 600 x 800 мм.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот