WindSign Дисплеј „Madera”

Број на производ: 50.0317.1
  • двострана магнетна табла за пишување со креда или илумиграф
  • лесно се чисти површината
  • материјал - дрво ( бука) обложено високвалитетен лак
  • црна пластична база може да се полни со вода или песок
  • лесно придвижлив преку вградени тркала
  • спакувано во 2 кутии
  • додатоци како магнетни фолии, маркери за креда, магнети или количка за транспорт се опционално достапни
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Новиот дисплеј WindSign „Мадера“ е изработен од рамка од дрво 40мм со лакирани табли од двете страни и затоа е погоден за различни индустрии.
Дисплејот е идеален за употреба пред се за ресторани, хотели или продавници за здрава храна. Може да се користи за информации за дневни понуди или соопштенија за настани.

Тој е опремен со двострана магнетна табла со креда. Областа на таблата од 590 x 780 мм може да биде обележана од обете страни со креда / илумиграф и потоа повторно да се избрише. Заштитата на вашата рекламна порака може да се обезбеди со опционално достапна магнетна заштитна фолија. Понатаму, печатените постери можат да бидат прикачени директно на таблата со помош на магнети.

Буковото дрво обложено со висококвалитетен лак, го прави овој дисплеј погоден и за внатрешна и за надворешна употреба. Базата на дисплејот се полни со вода или песок кои придонесуват дисплејот да биде стабилен.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот