U-Заштитна ПВЦ фолија за пластична постер рамка

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • за вметнување во рамки за постери
  • во различни големини
  • во портрет или пејзаж формат
  • изработени од УВ-стабилизиран материјал
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

U-заштитните фолии овозможуваат безбедно и лесно ракување со рекламните постери.

Заштитната фолија е УВ-стабилизирана.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Ориентација за рамка со формат Број на производ Производ бр. Цена
пејсаж A1 пејсаж
A1
26.0035.14 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А2 портрет
А2
26.0035.34 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет A3 портрет
A3
26.0035.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж A3 пејсаж
A3
26.0035.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А4 портрет
А4
26.0035.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж А4 пејсаж
А4
26.0035.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А5 портрет
А5
26.0035.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж А5 пејсаж
А5
26.0035.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А6 портрет
А6
26.0035.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
пејсаж А6 пејсаж
А6
26.0035.13 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А4 портрет
А4
26.0035.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А6 портрет
А6
26.0035.16 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет А5 портрет
А5
26.0035.17 Цена - испрати барање погледни Производ »
портрет A3 портрет
A3
26.0035.18 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот