Заштита преграда за шалтери

  • идеален за употреба на шалтер и за употреба во областа околу касите
  • ги штити продавачите и клиентите
  • изработен од PETG пластика
  • опремени со леплива лента што може да се отстрани без остатоци
  • верзија со отворен дел: 500 x 800 x 150 мм (Ш x В x Д)
  • димензии на отворен дел: 200 x 150 мм (Ш x В)
  • верзија без отворен дел: 500 x 700 x 150 мм (Ш x В x Д)
Производ детали »

Спецификација

Материјал PET G
дебелина на материјал 1 мм
Боја кристално чиста
длабочина 150 мм
Број на превиткувања 2
Самолеплива со отстранлива леплива лента

Опис на производ

Нашата заштитна преграда им ја нуди на продавачите и клиентите потребната заштита од кашлање и кивање. Благодарение на кристално чистиот PET заштитник ништо не пречи при комуникацијата со клиентите.
Заштитата од плукање може да се постави брзо и лесно на рецепциите, масите за консултации и шалтерите. Прицврстено е со леплива лента со високи перформанси.

Видео

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Верзија Број на производ Цена    
без отворен дел без отворен дел 26.0731.1 погледни Производ »
со отворен дел со отворен дел 26.0731.2 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот