Заштитник „Alba”

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Заштитникот "Alba" ќе ви биде доставен во три дела изработени од чист акрил. Монтажата е едноставна - протекторот се вметнува помеѓу двата држачи.

Видео

60-0605-7 Sneeze Guard Alba

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Верзија Број на производ Производ бр. Цена
формат пејзаж - ширина 1000 мм, висина: 750 мм формат пејзаж - ширина 1000 мм, висина: 750 мм 60.0605.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
формат портрет - ширина 750 мм, висина: 1.000 мм формат портрет - ширина 750 мм, висина: 1.000 мм 60.0605.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
мал портрет - ширина 500 мм, висина: 750 мм мал портрет - ширина 500 мм, висина: 750 мм 60.0605.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот