Заштитник „Cepa“

Број на производ: 60.0168.1
  • произведен од чист акрил со дебелина 6 мм
  • 6 анти-лизгачки држачи за подобра стабилност
  • актрактивен дисплеј за продукти
Производ детали »

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 6 мм
Боја кристално чиста
Ширина 630 мм
Висина 410 мм
длабочина 300 мм

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот