Заштитник „Mania“

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • слотови заедно
  • кратки држачи (207 мм)
  • 3 различни ширини за избор
  • димензии на отворот: 300 x 150 mm (Ш x В)
  • висина: 735 мм
  • агол: 78°
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Нашиот заштитник „Mania"може да се користи универзално во различни области. На пример, околу наплатните каси, на шалтери за прием или на пултови. Заштитникот добива стабилност преку два држачи. Двата држачи се вметнуваат во предниот панел и заштитникот за кивање е подготвен за употреба. Заштиникот има мала длабочина на стоење од само 207 мм.

Заштитете ги вашите клиенти и себе си со овој производ, кој се користи како заштита од кивање или плукање. Кристално чистиот материјал нуди многу добра видливост. За чистење препорачуваме топла вода со сапуница и мека микрофибер крпа.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Верзија Број на производ Производ бр. Цена
формат пејзаж - ширина 1000 мм, висина: 750 мм формат пејзаж - ширина 1000 мм, висина: 750 мм 60.0605.43 Цена - испрати барање погледни Производ »
мал портрет - ширина 500 мм, висина: 750 мм мал портрет - ширина 500 мм, висина: 750 мм 60.0605.45 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот