Диспеј за флаери “ Дреха“

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • “Counter Top“ дисплеј држач на флаери и брошури со стабилна челична база со 16 држачи за флаери изработени од проѕирна пластика за формати А4,А5 и 1/3 А4.
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој ротирачки дисплеј држач на флаери и брошури има 16 одделни прегради и е достапен во формати А4,А5 и 1/3 А4.
Стабилниот дисплеј дрќач овозможува лесен пристап од сите 4 страни. Со помош на приложениот адаптер држачот на флаери и брошури лесно се прикачува на жичаната база. Овој модел на дисплеј држач се поставува на ефективен начин и вашите потенцијални купувачи на многу едноставен начин со ротирање на дисплејот можат да одберат флаер или брошура. Идеален е за употреба на пулт или шалтер во институции или за ефикасна презентација на настани.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти формат на диспензер Број на производ Производ бр. Цена
А4 А4 54.0146.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 54.0146.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 1/3 А4 54.0146.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот