Дводелен држач на проспекти ,,Спреја“

Број на производ: 67.0122.1
  • со 2 прегради
  • погоден за употреба на пулт или маса
  • изработен од чист полистирол за А6 флаери и летоци во портрет ориентација
Производ детали »

Спецификација

Материјал Полистирол
Боја кристално чиста
Формат А6
Ориентација портрет
длабочина на просторот за флаери 32 мм

Опис на производ

Држач за проспекти за на маса нуди простор со две прегради за проспекти или флаери во А6 Формат портрет ориентација. Овој модел е идеален и како држач на брошури, разгледници или каталози во А6 формат.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот