Дисплеј сталажа за каталози со голем капацитет за каталози

Број на производ: 57.0070.1
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • едноставен штанд за каталози изработен од метал
  • навалена малку наназад
  • 4 полици со длабочина на полнење од приближно 60 мм
  • за каталози во формат портрет А4
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој сребрен штанд за каталози е уникатен со својот едноставен дизајн. Уникатниот дисплеј е еден од најпродаваните модели благодарение на големиот капацитет за полнење од 60мм по полица.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот