Дисплеј за флаери и брошури „Tondo”

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Видео

Заменски делови

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти формат на диспензер Број на производ Производ бр. Цена
А4 А4 54.0067.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 54.0067.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 1/3 А4 54.0067.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот