Држач на флаери со две прегради „Vicia“ , страните од диплејот на подесување

Број на производ: 67.0110.2
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • со две прегради за флаери
  • може да се поврзе со уште еден држач на флаери од страните.
  • идеален за пулт или информациона маса
  • изработен од чист полистирол
  • für 2x DIN A4 Prospekte
  • Fülltiefe: 68 mm
  • Aufdruck auf Anfrage
  • Sonderfarben ab 500 Stück möglich
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Држач на флаери со две прегради „Vicia“ може да се додаде на друг држач на флаери „Vicia“ од двете страни. Секоја преграда има длабочина од 68 мм. Изработен е од чист полистирол.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот