Држач за маса од пластика

  • за прикачување
  • може да се отстрани без да остави остатоци
Производ детали »

Спецификација

Материјал пластика
Боја црна
Ширина 70 мм
Ширина на стегач за материјали со дебелина 2-28 мм
Вкупна висина 110 мм
Уредување со тркало за заклучување

Опис на производ

За прикачување на шалтери, консултативни маси, работни маси и др. површини со дебелина до 38 мм. Достапно за единечни и двојни маси.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Завршетоци Број на производ Цена    
за единечни маси со дебелина до 34 мм за единечни маси со дебелина до 34 мм 12.0669.1 погледни Производ »
за двојни маси со дебелина на материјал до 34 мм за двојни маси со дебелина на материјал до 34 мм 12.0669.2 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот