Налепница за прозор - Носете Маска

Ве молиме носете маска за лице

Број на производ: 14.0059.1759
  • за внатрешна и надворешна употреба
  • лесно прицврстување на стакла и мазни површини
  • отстранување без остатоци
  • Информативен знак во впечатлива црвена боја
  • двојазично со дополнителен пиктограм
Производ детали »

Спецификација

Материјал самолеплива фолија
димензии ø 200 мм
Формат 210 x 210 мм
Принт дигитален принт
област на употреба за внатрешна и надворешна употреба
Поставување Контура исечена во круг
Модел Ве молиме носете маска за лице
Верзија Налепница Корона
Уредување Внатрешна налепница исечена во лак

Опис на производ

Советувајте ги клиентите, вработените и посетителите да носат маски за лице во одредени области. Нанесете ја налепницата на излогот на панелот на излогот или означете ја вратата за пристап до вашиот бизнис. Црвената боја на сигналот го привлекува вниманието. Двојазичниот натпис, како и пиктограмот во средината јасно укажуваат на тоа дека маската за лице е задолжителна.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот