Отстранувач на лепак

Број на производ: 60.0288.1
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

125 мл. шише со нежен чистач. Отстранува лепак, остатоци од масни флеки, масло, саѓ, мастило од пенкало или маркер. Погодно е за пластика или пластични површини, бакар, легури и метални и хромирани површини.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот