Пластичен профил за цени„TE“

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Пластичен профил за цени Tegometall полици и гондоли
  • висина на етикетата за цена: 30мм, 39мм, 52мм и 60мм
  • Лесно е да се прикачи
  • Достапно во бела или транспарентна
Производ детали »

Опис на производ

за Tegometall полици и гондоли

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти висина на етикета за цена Боја Број на производ Производ бр. Цена
30 мм транспарентна 30 мм
транспарентна
20.0040.68 Цена - испрати барање погледни Производ »
30 мм бела 30 мм
бела
20.0040.74 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм транспарентна 39 мм
транспарентна
20.0041.159 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм бела 39 мм
бела
20.0041.27 Цена - испрати барање погледни Производ »
60 мм транспарентна 60 мм
транспарентна
20.0044.25 Цена - испрати барање погледни Производ »
60 мм бела 60 мм
бела
20.0044.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм транспарентна 39 мм
транспарентна
20.0041.59 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот