Пренослив држач за брошури на преклопување „Punzar II”

Број на производ: 54.0048.5
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Дисплејот на преклопување е изработен од челик
  • оригинална техника на преклопување во цик-цак дизајн
  • целосен приказ на проспектот
  • двострано склопување
  • Брошури може да се превземат од двете страни
  • за 6 брошури А4 во портрет формат
  • Длабочина на полнење по оддел: приближно 20 мм
  • Тежина: приближно 7 кг
  • Вклучена транспортна торба
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој штанд за брошури на преклопување „Punzar II“ во цик-цак дизајн овозможува оригинална презентација на вашиот рекламен материјал.

Паметниот распоред на 6-те полици овозможува вашите летоци и брошури да бидат земени од двете страни. Секој оддел има длабочина на полнење од 20 мм.

Благодарение на практичната технологија на преклопување, овој штанд за брошури е идеален за изложби и трговски настани. Исто така, се испорачува со торба за носење која го олеснува транспортот.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот