U-Заштитна ПВЦ фолија

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 2 мм
Боја кристално чиста

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Формат Ориентација Број на производ Цена    
A3 портрет A3
портрет
60.0149.31 589 ден* погледни Производ »
A3 пејсаж A3
пејсаж
60.0149.32 589 ден* погледни Производ »
А4 портрет А4
портрет
60.0149.33 315 ден* погледни Производ »
А4 пејсаж А4
пејсаж
60.0149.34 315 ден* погледни Производ »
А5 портрет А5
портрет
60.0149.35 195 ден* погледни Производ »
А5 пејсаж А5
пејсаж
60.0149.36 195 ден* погледни Производ »
А6 портрет А6
портрет
60.0149.37 125 ден* погледни Производ »
А6 пејсаж А6
пејсаж
60.0149.38 125 ден* погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот