Водоотпорен WindSign Дисплеј „Seal”, Профил 44мм, сребрен / сив

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • капаците се држат на место со завртки и не можат да се лизгаат надолу
  • ефикасна технологија на запечатување
  • пластична основа може да се полни со вода или песок
  • подвижен поради тркалцата интегрирани во основата
  • склопувањето се врши со навртување на рамката на пластичната основа
  • Двострана верзија вкл. нерефлектирачки, УВ-стабилизирани заштитни фолии и заден пластичен панел
  • опционално достапен во црна или сива боја
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Нашиот WindSign дисплеј е дизајниран за трајна употреба на отворено. Тој е опремен со пластична база што може да се пополни и на тој начин може да се користи во многу фреквентни области, како што се покрај пешачки зони или пешачки патеки, за да заштедите простор.
Униформниот, квалитетен изглед е обезбеден со рамки за кликнување достапни во црна или сребрена боја. Техниката на преклопување на рамките гарантира брза промена на постерите. За промена на содржината, едноставно отворете ги 4-те профилни рамки на дисплејот. Заштитниот капак е отстранет и постерот под него е заменет. По замената, профилите на рамката за кликнување едноставно се преклопуваат наназад. Промената на постерот е веќе направена. Околна гума за запечатување монтирана на задните sидови го прави дисплејот водоотпорен. Задните sидови се изработениод полистирен отпорен на различни временски услови. Антирефлектирачките навлаки изработени од УВ-стабилизиран материјал спречуваат бледнеење на постерите. Понатаму, антирефлекциониот слој на кориците - дури и под сончева светлина - осигурува дека постерите се многу полесни за читање.

Инсталирањето на дисплејот е многу едноставно. Рамката едноставно се навртува на пластичната основа и дисплејот е подготвен за употреба.

Високата стабилност на дисплејот е загарантирана со базата што може да се пополни и специјалните држачи, така што може да се користи во било кој периoд од годината. Благодарение на тркалата интегрирани во базата, дисплејот може лесно да се премести во посакуваната позиција, а исто така може и лесно да се турка назад во продажната просторија по времето на затворање. Под „Додатоци“ ќе најдете опционално достапна помош за транспорт за полесно придвижување на дисплејот.
Не одговараат хедери, само за вметнување на постери.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Боја Формат Број на производ Производ бр. Цена
сребрено / сиво A0 (841 x 1,189 мм) сребрено / сиво
A0 (841 x 1,189 мм)
50.0298.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сребрено / сиво A1 (594 x 841 мм) сребрено / сиво
A1 (594 x 841 мм)
50.0298.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна A0 (841 x 1,189 мм) црна
A0 (841 x 1,189 мм)
50.0298.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна A1 (594 x 841 мм) црна
A1 (594 x 841 мм)
50.0298.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот