„VoiceBridge“ ИНТЕРКОМ

Број на производ: 10.0540.1
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • комуницира јасно и без напор
  • автоматско активирање и деактивирање на системот
  • не е потребно стручно знаење за инсталација
  • веднаш подготвени за акција!
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Комуницирајте јасно и без напор со вашите клиенти. И покрај маските за лице и хигиенските заштитни прегради!

Нашиот VoiceBridge автоматски се активира и деактивира кога клиент влегува во областа покрај наплатната каса или доаѓа до шалтер за услуги. На секоја страна од хигиенските заштитни прегради е инсталиран звучник. Вработените можат да го исклучат звукот на сопствениот микрофон по потреба. Ова се вклучува повторно автоматски кога следниот клиент е откриен од инфрацрвениот сензор. Ако касата или шалтерот не се зафатени, клиентите лесно можат да го притиснат копчето ѕвонче (достапно на барање).

Не е потребно специјализирано знаење за инсталација на системот:
Звучниците се опремени со двострана леплива лента на задната страна. Едноставно излупете го заштитниот филм и нанесете го на ѕидот на заштитната преграда. Вклучете ја единицата за напојување во штекерот и можете да комуницирате јасно и без напор!

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот