Заштитник „Construct”

Број на производ: 51.0313.13

Спецификација

Материјал на конструкцијата Алуминиум/пластика
Модел на профилот квадратна цевка 30 x 30 x 1,5 мм
боја на оквирот сребрена елоксирана/црна
Материјал на основата пластика
Боја на основата транспарентна
Ширина на панел 1.000 мм
Висина на панел 800 мм
Вкупна ширина 1.000 мм
Вкупна висина 2.000 мм
Вкупна длабочина 500 мм
Уредување Standrohre 2-teilig, steckbar

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот