2-делен држач на флаери ,,Универзум“

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 2 одвоени дела
  • "Lean Back" за оптимален агол на гледање
  • стандардна верзија погодна за пулт или маса
  • произведен од чист полистирол
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој модел на држач на флаери е произведен од чист полистирин и е со две одделни кутии. Моделот е погоден за поставување на пулт или маса и можете да употребите два различни флаери или брошури а да не го одземе вашиот простор.
Моделот е достапен во А4,А5 и 1/3 А4 формати.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена
А4 А4 67.0030.14 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 67.0030.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 1/3 А4 67.0030.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот