Акрилен едностран дисплеј "Classic"

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • мал агол на наклонетост
  • за презентација на информации за производи и цени
  • акрил, кристално чист
  • A3-A9 + 1/3 A4 достапни формати
  • можни специјални формати од 50 парчиња
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ


Поради својот транспарентен материјал, акрилниот L-држач „Classic“ е идеален за презентација на информации за производите и нивните цени. Можете да го користите L-држачот „Classic“во јавни институции или во здравствениот сектор. Со принт на постер од типот „ ве молиме држете безбедно растојание“ посочувате одредени прописи во вашата компанија.

Поради малата наклонетост кон задниот дел, акрилниот L-држач „Classic“е особено погоден за презентација во излозите, на вашиот штанд, на пулт или маса. Вметнувањето на хартијата едноставно се турка помеѓу двостраниот акрилен панел.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
AN-SIK пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Kerem пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти Формат Ориентација Број на производ Производ бр. Цена
A3 портрет A3
портрет
60.0010.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
A3 пејсаж A3
пејсаж
60.0010.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
А4 портрет А4
портрет
60.0010.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
А4 пејсаж А4
пејсаж
60.0010.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 портрет А5
портрет
60.0010.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 пејсаж А5
пејсаж
60.0010.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
А6 портрет А6
портрет
60.0010.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
А6 пејсаж А6
пејсаж
60.0010.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 портрет 1/3 А4
портрет
60.0010.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 пејсаж 1/3 А4
пејсаж
60.0010.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот