Дисплеј за флаери и брошури „Tondo”

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Дисплејот за брошури и флаери е изработен од метал
  • тенок дизајн
  • стабилна база од мермер
  • Може да биде опремен и од двете страни
  • со прегради за брошури 6x DIN A4, 8x DIN A5 или 8x долги DIN
  • Основна боја на рамката: црна или бела
  • Држач за постер е достапен како додаток
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Стабилната, мермерна база го поддржува овој дисплеј за рекламни материјали (дијаметар на основата: 350 мм).Металната рамка може да држи материјали и брошури во издолжен формат DIN од 6 и A4, 8 x A5 или 8 x од двете страни. Со помош на адаптери, материјалите едноставно се супер видливи. Секоја преграда за брошури има длабочина од околу 30 мм и е распоредена така што е лесно достапен од сите страни.распоредена така што е лесно достапен од сите страни. Како опција, дисплејот е достапен во бела или црна боја - во зависност од бојата на основата, која може да биде црна, сива или бела. На барање на клиентот, ние исто така обезбедуваме предна табла / погледнете во додатоци /, кој многу лесно да се прикачи на дисплејот за рекламирање наречен „Тондо“.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Боја на база формат на диспензер Број на производ Производ бр. Цена
црна А4 црна
А4
54.0067.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела А4 бела
А4
54.0067.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А5 црна
А5
54.0067.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела А5 бела
А5
54.0067.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна 1/3 А4 црна
1/3 А4
54.0067.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела 1/3 А4 бела
1/3 А4
54.0067.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот