Дисплеј за очила „Galega”

за пет пара очила

Број на производ: 60.0051.2

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 3 мм
Боја кристално чиста
Ширина 160 мм
Висина 370 мм
длабочина 120 мм
за употреба за пет пара очила

Опис на производ

Овој дисплеј за очила во L forma ја надополнува секоја опрема за продавници.
Одличeн е за продажното место или за презентација со поставување на шалтер, маса или полици.

Достапно во различни верзии, за 3, 5 или 6 очила.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти за употреба Број на производ Цена    
за три пара очила за три пара очила 60.0051.1 погледни Производ »
за пет пара очила за пет пара очила 60.0051.2 погледни Производ »
за 6 пара очила за 6 пара очила 60.0051.3 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот