Дисплеј за производи "Jungle"

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • за сите видови овошје и зеленчук
  • еколошка и природна презентација на производите
  • лесен за одржување
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Еколошка и природна презентација на вашите производи - Претставете го зеленчукот и овошјетп со дисплејот "Jungle". Дисплејот се состои од 2 дела, сад и подлога. . Самостојниот сад е комбиниран со држач. Држачот и садот се достапни во два различни дијаметри. За оптимална висина на зафаќање, држачот е исто така достапен во две различни висини, 500 или 800 мм. Лесен за одржување, се прилагодува совршено во секторите за овошје и зеленчук со својата кафена природна боја.

Видео

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Верзија Дијаметар Висина Број на производ Производ бр. Цена
во форма на чинија 445 мм 100 мм во форма на чинија
445 мм
100 мм
59.2858.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
во форма на чинија 605 мм 120 мм во форма на чинија
605 мм
120 мм
59.2858.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
самостоечки 435 мм 500 мм самостоечки
435 мм
500 мм
59.2858.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
самостоечки 595 мм 500 мм самостоечки
595 мм
500 мм
59.2858.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
самостоечки 435 мм 800 мм самостоечки
435 мм
800 мм
59.2858.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
самостоечки 595 мм 800 мм самостоечки
595 мм
800 мм
59.2858.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот