Прикачувач на држач за флаери "Apollo"+"Perfect"

Број на производ: 53.0100.1

Спецификација

Материјал Поликарбонат
Боја кристално чиста
Капацитет на штипка околу 6 мм

Опис на производ

Прикачувач на држачи за флаери модели "Apollo" + "Perfect" за жичана површина со дебелина до 6мм.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот