Инфо Дисплеј

Број на производ: 51.0019.48

Спецификација

материјал на рамката алуминиум
боја на рамката сребрена, елоксирана
Формат DIN A2 (420 x 594 mm)
Ориентација пејсаж
Водоотпорен не
Материјал на конструкцијата алуминиум
Боја на база сребрена, елоксирана
Вкупна висина 1.000 мм

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот