Пластична корпа за пазарење

Капацитет | Боја | Број на рачки
  • Пластична корпа за пазарење
  • идеален за малопродажни објекти
  • различни бои
  • Принт на лого по ваше барање
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Нашите пластични корпи за пазарење се класичен хит за сите трговци. Корпите се редат во висина, достапни се во различни бои и верзии.Нудиме можност за принт на Вашето лого на корпите по ваше барање.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Rona пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Tulay пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Feysulah пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти Капацитет Боја Број на рачки Број на производ Производ бр. Цена      
20 l сина слична на PMS 286 1 20 l
сина слична на PMS 286
1
68.0010.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сина слична на PMS 286 2 20 l
сина слична на PMS 286
2
68.0010.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l жолта RAL 1018 1 20 l
жолта RAL 1018
1
68.0010.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l жолта RAL 1018 2 20 l
жолта RAL 1018
2
68.0010.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сива RAL 7035 1 20 l
сива RAL 7035
1
68.0010.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сива RAL 7035 2 20 l
сива RAL 7035
2
68.0010.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l зелена 1 20 l
зелена
1
68.0010.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l зелена 2 20 l
зелена
2
68.0010.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црвена RAL 3020 1 20 l
црвена RAL 3020
1
68.0010.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црвена RAL 3020 2 20 l
црвена RAL 3020
2
68.0010.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црна 1 20 l
црна
1
68.0010.39 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l црна 2 20 l
црна
2
68.0010.38 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сина слична на PMS 286 1 28 l
сина слична на PMS 286
1
68.0011.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сина слична на PMS 286 2 28 l
сина слична на PMS 286
2
68.0011.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l жолта RAL 1018 1 28 l
жолта RAL 1018
1
68.0011.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l жолта RAL 1018 2 28 l
жолта RAL 1018
2
68.0011.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сива 1 28 l
сива
1
68.0011.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
20 l сива RAL 7016 1 20 l
сива RAL 7016
1
68.0010.176 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l сива 2 28 l
сива
2
68.0011.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l зелена 1 28 l
зелена
1
68.0011.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l зелена 2 28 l
зелена
2
68.0011.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црвена RAL 3020 1 28 l
црвена RAL 3020
1
68.0011.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црвена RAL 3020 2 28 l
црвена RAL 3020
2
68.0011.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црна 1 28 l
црна
1
68.0011.29 Цена - испрати барање погледни Производ »
28 l црна 2 28 l
црна
2
68.0011.24 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот