А-Борд за надворешна употреба, профил 32мм, кружни аголни завршетоци

тип на агли | Формат
  • двостран
  • достапнен со хромирани округли или митрирани агли
  • отпорен на тешки временски услови, галванизиран метален заден панел и антирефлектирачки, UV-стабилизиран капак
  • рамка и нозете на А-Бордот се сребрени анодизирани
  • додатоци како што се хедери или корпи се дполонителни по избор
  • специјални димензии достапни со нарачка од само 1 парче
  • голем избор на RAL бои на профилот на А-Бордот
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Најпродаваниот кај А-бордите! Стабилен дисплеј за супер цена.

Поради непогрешливата, фронтална ориентација на знакот овој А-Борд привлекува максимално внимание на минувачите. Пешаците ја согледуваат содржината и стануваат потенцијални купувачи или потенцијални клиенти. За разлика од излозите, кои честопати едвај се видливи кога се поминува покрај нив, овој производ обезбедува дополнително ниво на привлечно внимание.
За да се зголеми тежината на држачот и да се отежне превртувањето, рамките за прицврстување се исто така опремени со галванизирани метални задни sидови, отпорни на тешки временски услови, . Заштитата на постерите се обезбедува со екстра-силен, не-рефлектирачки капак изработен од UV-стабилизиран материјал. УВ-стабилизацијата спречува бледнеење на постерите, а антирефлектирачкиот слој ја подобрува читливоста на информациите без рефлексија на светлина, дури и под силна сончева светлина. Брза промена на постерите се обезбедува и со техниката на преклопување на рамката.

А-табли може да се направат во нарачана големина или специјален профил и / или бои на нозе со обложување во прав во стандардни RAL бои само од 1 парче - ние со задоволство ќе ја создадеме вашата индивидуална понуда.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти тип на агли Формат Број на производ Производ бр. Цена
Рондо A1 (594 x 841 мм) Рондо
A1 (594 x 841 мм)
50.0059.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
Рондо 500 x 700 мм Рондо
500 x 700 мм
50.0059.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
Рондо 700 x 1.000 мм Рондо
700 x 1.000 мм
50.0059.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
Рондо A0 (841 x 1,189 мм) Рондо
A0 (841 x 1,189 мм)
50.0059.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
остри A1 (594 x 841 мм) остри
A1 (594 x 841 мм)
50.0055.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
остри A0 (841 x 1,189 мм) остри
A0 (841 x 1,189 мм)
50.0055.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот