aluminiumverarbeitung

Обработка на алуминиум


Лесен материјал со огромен потенцијал

Обработка на алуминиум

Високо квалитетни производи од алуминиум можат да бидат изработени за краток временски период во нашето производство. Нашите стандардни производи од алуминиум можат да бидат изменети и прилагодени по ваше специфично барање. За обработка на алуминиумските профили користиме модернизирани машини.

Материјали

  • Алуминиум


Процес на обработка

  • Сечење со ласер
  • Сечење со молд нож
  • Екструзија
  • Пилање
  • Боење со прав
  • Анодизација
  • Процес на обработка т.н. ,,Мелење“
aluminiumverarbeitung-00

Имате дополнителни прашања?

Исконтактирајте не »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот