holz_head

Обработка на дрво


Рекламирање со природни материјали

Обработка на дрво


Обработка на пластика претставува голем дел од нашиот бизнис, меѓутоа не секогаш пластиката е решение за сè. За секој клиент кој има желба да биде различен од другите, можеме да понудиме решение на комбинација на дрво со други материјали.

Материјали:

  • Дрво
  • МДФ

Процес на обработка:

  • ЦНЦ
  • Машинско пилање
  • Сечење со робот

Имате дополнителни прашања?

Исконтактирајте не »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот