metall_head

Обработка на метал


Материјали со голем потенцијал

Обработка на метал

Во нашето производство изработуваме производи од метал кои Ви помагаат во изложувањето на вашите производи и прикажувањето на вашите реклами или информации. Покрај нашиот широк спектар на стандардни производи од метал, ние исто така нудиме можност да дизајнираме и развиваме производи по желба на клиентот.

Материјали:

 • Жица
 • Лим / Челик

Процес на обработка:

 • Ласерско сечење
 • Сечење со молд нож
 • Заварување
 • Катирање
 • Преклопување
 • Екстурзија
 • Пилање
 • Боење со прав
 • Галванизирање
 • Хромирање
 • Анодизација

Имате дополнителни прашања?

Исконтактирајте не »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот