Држач за флаери и брошури на преклопување „Bambou“

Број на производ: 54.0048.7
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • лесен за употреба механизам за преклопување
  • добра читливост на сите вметнати брошури
  • за брошури и каталози во формат портрет А4
  • изработен од високо квалитетно дрво
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Преклопен дисплеј за рекламни материјали „Бамбу“, изработен од високо квалитетно дрво, совршено ги претставува вашите информации и рекламни материјали! Оригиналниот аранжман на петте полици со брошури обезбедува целосен преглед на каталозите во портрет формат DIN A4. Секој оддел има длабочина на полнење од околу 30 мм. Заштедете драгоцено време за време на склопувањето и расклопувањето со механизмот за преклопување на дисплејот за брошури.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот