Хигиенска преграда изработена од заштитно стакло

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • изработени од чисто ESG заштитно стакно
  • за лесна инсталација во канцеларијата
  • достапни во различни големини
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

За прикачување на шалтери, продажни места, пултови или маси. Со стегите за индивидуални маси, нашите панели за хигиенска заштита се погодни дури и за работните маси чија висина е на подесување.
Еден сет се состои од две стеги и еден панел со безбедносно стакло. Стегите може да се нарачаат поединечно. Број на артикл за единечни стеги 12.0669.1, број на артикл за двојни стеги 12.0669.2 (види додатоци).
Панелот е отпорен на гребење, кристално чист, отпорен на светлина, отпорен на удари и секако отпорен на разбивање. Доставените стеги можат да се прицврстат брзо и безбедно. Користејќи го безбедносниот панел, вие не само што им гарантирате на вашите вработени високо квалитетна заштита од инфекции, туку им давате и на вашите клиенти сигурност при вашите средби.
Овој панел за заштита од плукање нуди предност што може да се исчисти со средство за дезинфекција без да го оштети материјалот.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Формат прицврстување Број на производ Производ бр. Цена
1.180 x 700 мм со стега за стакло за единечна маса 1.180 x 700 мм
со стега за стакло за единечна маса
12.0670.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
1.580 x 700 мм со стега за стакло за единечна маса 1.580 x 700 мм
со стега за стакло за единечна маса
12.0670.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
1.180 x 700 мм со стеги за стакло за 2 маси 1.180 x 700 мм
со стеги за стакло за 2 маси
12.0670.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
1.580 x 700 мм со стеги за стакло за 2 маси 1.580 x 700 мм
со стеги за стакло за 2 маси
12.0670.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот