Хигиенски заштитник "Checkout"

Број на производ: 63.0012.18
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Идеален за промо пултови и информациони маси
  • Ги заштитува вработените и клиентите
  • Практичен отвор на долната страна
  • Наменет за бензински станици, продавници, аптеки и сите трговски објекти
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Видео

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот