Корпа за производи „Magnetica”

Број на производ: 60.0786.1
  • изработен од висококвалитетен акрил
  • елегантен и едноставен дизајн
  • малите магнети овозможуваат хоризонтални и вертикални аранжмани во која било комбинација
  • идеален за промотивни производи и ситни производи
Производ детали »

Спецификација

Материјал Акрил
дебелина на материјал 3 мм
Боја кристално чиста
Ширина 120 мм
висина на задниот дел 120 мм
висина на предната страна 60 мм
длабочина 180 мм

Опис на производ


Користете ги нашите корпи "Magnetica" за вашиот асортиман на мали производи. Без оглед дали е за шеќер, млеко, сол или бибер во кафетеријата, пекарницата или во продавницата за храна. Ви нудиме решение за складирање на прилози за слатки или канцелариски производи совршено подредени.
Поединечните кутии ги поврзувате преку магнетните точки на основата и капакот, како и на страничните делови.
Овој производ ви обезбедува перфектно решение за совршен распоред на вашите производи.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот