Преграда ,, Универзум ,,

Број на производ: 67.0052.1
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • кристално чист
  • за вметнување
  • може да се отстрани
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

погоден за дисплеи „ Универзум ” 67.0026.1, 67.0030.1, 67.0030.2, 67.0030.10, 67.0030.11, 67.0030.14 и поединечни 67.0007.1.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот