Повеќе наменски држач на флаери "Spree"

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 2 или 3 прегради една до друга
  • самостоен држач наменет за на пулт или маса
  • добра стабилност
  • направен од чист полистирол
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Држачот направен од кристално чист полистирол дава јасен преглед на вашите флаери или брошури. Во зависност од моделот, посто можност за 2 прегради за А5 флаери портрет ориентација или за 3 прегради за флаери во 1/3 А4 формат портрет ориентација. Држачот е идеален за употреба во сите продажни места или за настани и саемски презентации.
Напомена : можен е принт на вашето лого, исконтактирајте не.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена
А5 А5 67.0033.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 1/3 А4 67.0033.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот