Заштитник „Tamus”

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Изработено од транспарентна пластика
  • Рамно спакувани
  • Погоден за употреба на работни маси
  • Со различни ширини
  • Изработување специјални големини од 30 парчиња
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Заштитник „Tamus” е идеален за одвојување на работните простории едни од други без да се влијае на визуелниот контакт. Производот се испорачува во три дела изработени од транспарентна пластика. Едноставно, вметнете го панелот во двата соодветни држачи.
Покрај употребата на работните маси, заштитникот е идеален и за употреба во простории за состаноци или на маси за консултации. Создадете заштитна бариера и на тој начин помагајте да се намали ширењето на капките.
За чистење препорачуваме топла вода со сапуница и мека микрофибер крпа. Се ова гарантира добра долгорочна видливост.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Верзија Број на производ Производ бр. Цена
формат пејзаж - ширина 1000 мм, висина: 750 мм формат пејзаж - ширина 1000 мм, висина: 750 мм 60.0605.75 Цена - испрати барање погледни Производ »
мал портрет - ширина 500 мм, висина: 750 мм мал портрет - ширина 500 мм, висина: 750 мм 60.0605.76 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот