extrusion-head

Екструзија


Повеќе од само обичен профил

Екструзија


VKF Renzel GmbH ви нуди профили изработени со моно- и ко-екструзија, како и можност за производство на профили со три- и квад-екструзии. Во моментов располагаме со преку 250 видови на пластични профили за цени изработени од материјали како што се ПВЦ, ПЕТ, поликарбонат, ТПЕ, PLA, дрво композитни и фиберглас или од мешавина на споменатите материјали. Искористете го максимално нашето искуство. Нашите профили ви гарантираат сигурно место во „ Point of Sale “ , каде можете посебно да ги истакнете вашите производи.
scannerschiene-small-1
scannerschiene-small-2
scannerschiene-small-3
flexisolt

FlexiSlot®

Покрај профилите за цени, во наша екструзирана техника произведуваме и  „ FlexiSlot “ програма на производи. Модуларниот систем на пластични ѕидни панелни шини Ви нуди неограничени можности во областа на презентацијата на вашите производи. Покрај големиот стандарден асортиман, благодарејќи на сопственото модерно производство можеме да реагираме брзо и флексибилно на желбите на нашите клиенти. Користете го нашиот FlexiSlot систем за да го обликувате Вашиот продажен простор или саемски штанд и дополнете го со FlexiSlot додатоците.

Направете сопствен дизајн или искористете го нашето долгогодишно искуство.

Имате дополнителни прашања?

Исконтактирајте не »
Затвори мени
Назад кон врвот