Дисплеј за очила „Galega”

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој дисплеј за очила во L forma ја надополнува секоја опрема за продавници.
Одличeн е за продажното место или за презентација со поставување на шалтер, маса или полици.

Достапно во различни верзии, за 3, 5 или 6 очила.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти за употреба Број на производ Производ бр. Цена
за три пара очила за три пара очила 60.0051.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
за пет пара очила за пет пара очила 60.0051.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
за 6 пара очила за 6 пара очила 60.0051.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот