Ѕиден држач за флаери со три прегради „Multi”

Број на производ: 67.0027.1
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Држач за брошури за поставување на ѕид
  • Може да се користи и како единечни диспензери
  • Направено од транспарентен полистирен
  • За брошури и флаери во портрет А4
  • Длабочина на полнење по оддел: приближно 30мм
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој држач за брошури со повеќе прегради кој се прикачува на ѕид е направен од транспарентен полистирен. Комплетот се состои од 3 оддели за брошури, секоја со длабочина на полнење од 30мм. Благодарение на исечокот, брошурите или списанијата во формат А4 можат лесно да се подигнат. Овој држач за флаери може да се прошири по желба со дополнителни оддели кои едноставно се поврзуваат.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот