3-стран држач на флаери "Carousel"

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Работи на принцип - ротација
  • можност за поставување на флаери и брошури од 3 страни
  • произведен од чист полистирол
  • за флаери и брошури во А4,А5 ил и1/3 А4 формат
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој модел на 3-стран дисплеј држач на флаери и брошури е лесно достапен од сите страни балагодарение на лесната ротација на дисплејот. Лесноста на ротацијата, дава можност на клиентите полесно да ги разгледаат содржините на дисплејот. Вашите флаери и брошури ќе бидат поставени на многу мал простор и ќе бидат претставени на многу ефективен начин.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена
А4 А4 67.0158.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 67.0158.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
1/3 А4 1/3 А4 67.0158.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот