Диспеј сталажа за флаери „Tondo Q”

Број на производ: 54.0067.69
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • изработен од метал
  • основна боја на рамката: сребрена
  • со 8 прави прегради изработени од акрил во пејзаж формат А4
  • може да се користи од двете страни
  • хедер е достапен како додаток
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Дисплеј сталажата „Tondo Q“ е идеално решение ако сакате да претставите различни флаери и брошури во формат А4. На двете страни на сталажата можете да прикажувате флаери, календари, специјални картички или брошури. Може да ги закачите држачите за брошури на кое било скалило од дисплејот „Tondo Q”со помош на акрилните закачалки на задната страна.

Заменски делови

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот